shapka_top.jpg

Картон оптом від виробника





















Виготовлення гофроупаковки на замовлення

Виготовлення гофроупаковки на замовленняНа сьогоднішній день навіть приватні підприємці, які самостійно займаються виготовленням товарів, на замовлення гофроупаковки вибирають в якості коробки для своєї продукції. Таке рішення зумовлене низкою причин, так як екологічно чисті матеріали недорогі за вартістю, наша компанія надає своєчасну оптову доставку, індивідуальне виготовлення гофроупаковок на персональне замовлення, широке розмаїття моделей та інше. Ви можете зробити замовлення по одному дзвінку і бути впевненим в тому, що наше підприємство стане надійним партнером, на якого можна покластися.

Компанія, яка надає виготовлення гофроупаковки на замовлення для корпоративних і приватних клієнтів, завжди готова до обговорення нових ідей і розробки дизайну коробки для Вашого товару. Вам потрібно лише зв'язатися з нами в телефонному режимі, щоб вирішити питання щодо створення унікальної упаковки спеціально для Вашого бренду.

Для всіх бажаючих є можливість вибрати модель, яка розміщена на онлайн ресурсі виробництва. Менеджер компанії допоможе розрахувати вартість послуг і тривалість проекту з виготовлення гофроупаковок на замовлення. Залежно від складності завдання, змінюється також і ціна на готовий виріб. Однак, найчастіше оптові замовлення доступні навіть для невеликих підприємців Києва, які надають споживачам товари ручної роботи. Ви можете виділити свій продукт на тлі конкурентів завдяки виготовленню на замовлення гофроупаковки, яка ідеально підійде Вашому товару. Параметри і якість матеріалу можна буде обговорити з членами креативної команди.

Якщо ви вирішили виробляти товари для споживачів України, обов'язково зверніть увагу на виготовлення гофроупаковки на замовлення. Такий тип коробок не забруднює навколишнє середовище, він легко переробляється, що не піддається впливу вологи або механічних пошкоджень.