shapka_top.jpg

Картон оптом від виробника





















Упаковка гофротара

Упаковка гофротараХочете використовувати для важливої ​​продукції в якості упаковки гофротару і вирішили звернутися за нею відразу до виробника? Наша компанія пропонує різну по конфігурації, розмірам та іншим параметрам тару для самих різних товарів. За коробками гофрокартонними звертаються компанії з виробництва харчової і навіть електротехнічної продукції, така тара дійсно практична і універсальна.

Упаковка гофротара досить міцна і має легку вагу, з нею буде зручно працювати на підприємстві і на торгових точках. Наші коробки здатні захистити Ваш товар від зовнішніх фізичних впливів, прямого сонячного випромінювання і вологи. В якості запропонованої упаковки гофротари переконалося вже безліч замовників. У нас оптимальні умови і для постійної співпраці з виробниками, ми для Вашого товару гідну упаковку можемо поставляти регулярно. Часто упаковку гофротару використовують і для зручності вантажоперевезень, в наші коробки можна зручно розсортувати найрізноманітніші вантажі. Гофроупаковка відмінно підходить для переїздів і довгострокового архівування документів на складах. Картонні коробки будуть насправді корисні друкованим видавництвам, державним установам. У нас в компанії вигідні умови на покупку коробок партіями в будь-яких кількостях. Ми відкриті до потреб та інтересів клієнтів, якість нашої гофроупаковки постійно контролюється, і ми використовуємо для неї на підприємстві тільки найкращу сировину.

Необхідна хороша упаковка гофротара? Замовте коробки з потрібними параметрами у нас в компанії і надамо ми їх оперативно.


З питань замовлення упаковки гофротари зв'язатися з нами можна по телефону. Ми з Вами обговоримо всі деталі виробництва гофроупаковки, і Ви отримаєте детальну від нашого персоналу консультацію. Ми цінуємо інтерес і вибір клієнтів, тому у нас кожному зацікавлені запропонувати кращу за характеристиками і параметрами тару.