shapka_top.jpg

Картон оптом від виробника





















Ящик (гофрокартон)

За ящиками з гофрокартону в нашу компанію часто звертаються виробничі підприємства і фахівці з вантажоперевезень. Ми пропонуємо практичну тару, з якою транспортування різних вантажів можна зробити простіше і безпечніше. На різні варіанти упаковки у нас помірні розцінки і надати її ми Вам можемо в будь-яких кількостях. Залишайте замовлення на якісні ящики у нас сьогодні.

Потрібен для зберігання продукції ящик (гофрокартон)? Відповідний за всіма важливими критеріями можна замовити у виробника.

Ящик гофрокартонЗ гофрокартону ящики використовуються повсюдно, завдяки своїй практичності і дешевизні. У зібраному вигляді вони займають мінімум місця на складі, і Ви можете собі придбати їх відразу великою партією. Вага у подібної упаковки мінімальна, з нею буде простіше працювати співробітникам складів і вантажникам. З гофрокартону ящики затребувані в різних областях людської діяльності і навіть в побуті. Дуже добре підходить така упаковка для квартирних і офісних переїздів. В наші ящики можна скласти одяг і особисті речі, документи і малогабаритну побутову техніку.

Наш ящик (гофрокартон) буде відмінним рішенням для упаковки харчової продукції, він нетоксичний і високостійкий до зовнішніх руйнівних факторів. У нас можна для зберігання і перевезень товарів замовити багатошарові ящики, якщо Вам потрібен додатковий захист від вологи й механічних ударів. Запропонована тара добре захистить Ваші вантажі від впливу прямого сонячного світла.

З'явилися питання по ящикам з гофрокартону, і Ви хочете залишити своє замовлення на них у виробника? Ми із задоволенням допоможемо вибрати потрібну упаковку для конкретного виду продукції і забезпечимо консультацією за типами тари. Ми відкриті до потреб клієнтів і готові прийняти Ваш дзвінок в будь-який час.