shapka_top.jpg

Картон оптом від виробника





















Виробництво упаковки з картону і гофрокартону

Виробництво упаковки з картону і гофрокартонуЦікавлять послуги з виробництва упаковки з картону і гофрокартону? Тоді Ви за будь-якими кількостями коробок можете відразу звертатися в нашу компанію. Ціни ми пропонуємо розумні і пропонуємо варіанти упаковок в широкому асортименті. Для них використовується якісна сировина, і ми можемо ручатися за їх надійність. Замовлення оформити і отримати попередню консультацію у нас можна за телефоном.

Потрібне виробництво упаковки з картону і гофрокартону? Узгодити всі деталі виготовлення коробок і їх параметри з нами можна індивідуально.


Ми відповідально підходимо до виробництва упаковок з гофрокартону та картону, у нас цінують вибір і довіру своїх клієнтів. Наші коробки будуть відмінним рішенням для постійного постачання продукції до супермаркетів. Ми можемо нанести на тару логотип Вашого підприємства, щоб вона була завжди впізнавана Вашими партнерами. У нас з гофрокартону та картону виробництво упаковки виконується на хорошому і надійному устаткуванні. Доставити замовлену тару ми готові в будь-яке місто по Україні, у нас можна замовити і постійні її поставки за узгодженим персонально графіком. З нами співпрацювати комфортно і про якість коробок з нами діляться лише позитивними враженнями. Виробництво упаковки з картону і гофрокартону користується зараз попитом у представників різних областей бізнесу. Наші коробки універсальні і з ними насправді дуже зручно працювати. Вони міцні і надійні, свою захисну функцію для товару вони виконують чудово. Наші співробітники можуть допомогти з вибором хорошої тари для перевезення або зберігання різних груп товарів.

З питання виробництва упаковки з гофрокартону та картону до нас звернутися Ви можете вже зараз. Ми розповімо про особливості кожного типу, що виготовляються нами, коробок і відповімо на будь-які питання по ним. У нас відкриті для інтересів своїх клієнтів, дізнавайтеся характеристики всіх типів тари і розцінки на них по телефону.