shapka_top.jpg

Картон оптом від виробника





















Упаковка для продукції картон

Кожен окремий продукт, незалежно від розмірів та інших характеристик, потребує надійної упаковки. Щоб захистити свій товар від різних поломок і браку, виробники хочуть, щоб упаковка для продукції (картон) була особливо міцною і добротною. Виробники воскових виробів, товарів зі скла або тендітної техніки, виробники посуду і різноманітних керамічних виробів - всі вони замовляють у нас картонну або паперову упаковку.

Фірма «Бумпак» є досвідченим виробником картону і паперу для упаковки різного роду товарів. Вам потрібна упаковка для продукції, картон або папір? Для консультації звертайтеся до наших адміністраторів.


Нам добре відомо, що найнадійнішою і міцною транспортувальною тарою є звичайна коробка з картону. Якщо Ви зараз вибираєте, яка упаковка для продукції (картон недорого Київ) Вам підійшла б найбільше, то ми б Вам порадили вибрати картон. У переліку нашої продукції на сайті у Вас є можливість самостійно вибрати потрібний вид картону.

Ми самі нерідко використовуємо листовий гофрований картон, для того, щоб застелити дно ящика або упакувати ним тендітні вази, тарілки або скло. Всі ці заходи виконуються не дарма, так як всі ми знаємо, що при перевезенні ці крихкі речі можуть розбитися. Вам потрібна міцна упаковка для продукції (картон недорого)? Ми можемо порадити Вам потрібний вид упаковки, передзвоніть нам.

Картон нерідко використовується як упаковка скла, меблевого фурнітура, а також інших предметів, які можуть подряпатися або пошкодитися. Якщо Вам потрібна хороша упаковка для продукції, то картон - це кращий вибір серед інших варіантів. Картон продається в листовому вигляді (в залежності від твердості), а також в рулонному вигляді (переважно).

У компанії «Бумпак» виготовляється найякісніша упаковка для продукції, картон, папір, гофрокартон — все це Ви зможете замовити у нас, не переплачуючи.