shapka_top.jpg

Картон оптом від виробника





















Упаковка з гофрокартону на замовлення

Упаковка з гофрокартону на замовленняТакий товар, як упаковка з гофрокартону, на замовлення купити можна в компанії «Бумпак». Ми є спеціалізованим виробником картону, бітумного і гофрованого паперу. Також ми виконуємо нестандартні замовлення з виготовлення картонної продукції, співпрацюємо з багатьма приватними особами і фірмами.

Вам знадобилася упаковка з гофрокартону на замовлення? Така пакувальна продукція виготовляється у нас на підприємстві в Києві. Якщо Ви проживаєте в іншому місті України, ми зможемо запропонувати Вам оперативну доставку зручним для Вас способом.


Упаковка з гофрокартону (на замовлення) як правило, використовується в цілях убезпечити товар, що перевозиться. Наприклад, якщо Ви перевізник посуду, скла або дорогої техніки, Вам потрібно придбати різного розміру короба і упаковку з гофрованого паперу (картону). За допомогою таких засобів, Ваша продукція не буде піддаватися ризику розбитися чи пошкодиться.

У нас щодня замовляють різного роду обгортковий папір, картон або упаковку. Найбільшою популярністю користується упаковка з гофрокартону (на замовлення), так як вона міцна, щільна і підходить майже для будь-яких цілей: підстилка в коробку, упаковка, перегородка або накриття. Також у нас замовляють бітумний і пергаментний папір, яка застосовується в якості обгортки.

Упаковка з гофрокартону (на замовлення) може стати в нагоді для зберігання різної продукції. Цей матеріал захистить Ваш товар від сонячних променів, пилу та інших непотрібних частинок. У таких коробках Ви можете зберігати харчові, а також не харчові продукти, книги, одяг та інше.

Якщо Ви хочете зробити замовлення, і Вам потрібна упаковка з гофрокартону (на замовлення), пропонуємо Вам оформити Вашу заявку через сайт або через адміністратора.