shapka_top.jpg

Картон оптом від виробника





















Фабрика гофротари


Фабрика гофротариВ Україні наша фабрика гофротари є основним постачальником товарів для безлічі підприємств на ринку, серед яких є як великі компанії, так і представники малого бізнесу. І все завдяки досить гнучкій ціновій політиці, а також широким можливостям виробництва товарів повністю під замовлення.

На нашій фабриці гофротари Ви можете знайти безліч різних товарів, серед яких є готові короби, картон різної товщини і безліч інших пропозицій. І тому до нас часто звертаються клієнти, які бажають зробити оптове замовлення на кілька позицій, що може істотно заощадити їх гроші і час завдяки повністю індивідуальному підходу. Тому наша фабрика з гофротарой користується великою популярністю серед клієнтів.

Наша фабрика гофротари пропонує можливості по виробництву товарів від 50 одиниць, щоб ціна товарів була максимально доступною, а наше підприємство не орієнтувалося на зовсім малі замовлення. І завдяки цьому наші обсяги виготовлення та постачання товарів практично не обмежені.


Зазвичай виконання замовлення на фабриці гофротари займає не більше 2 днів, а часто нам вистачає і всього 1 дня на виконання замовлень. Винятком є ​​особливо великі партії товарів, але в таких ситуаціях ми кидаємо на виконання замовлення всі наші вільні ресурси, щоб добитися максимальної ефективності.

На фабриці виробництва гофротари Ви можете знайти безліч вже готових товарів, але якщо Вам з якоїсь причини не підійдуть представлені короби, то Ви зможете замовити у нас індивідуальне виготовлення товарів. І такий варіант користується досить великою популярністю, тому ми рекомендуємо Вам використовувати його при першій же необхідності.