shapka_top.jpg

Картон оптом від виробника





















Коробки гофрокороб

Коробки гофрокоробВеличезна кількість найрізноманітнішої продукції упаковується в картонні коробки. Гофрокороб вже багато років є найбільш затребуваним видом упаковки. Незгасима популярність тари з картону обумовлена декількома важливими її особливостями. Короб відмінно тримає форму і має зовсім невелику вагу. Він досить добре гасить ударні впливи, а значить, зможе захистити вміст від ушкоджень. Навіть вироби зі скла, порцеляни, кераміки та інших досить крихких матеріалів часто упаковують саме в гофрокартон. Для кращого захисту використовуються додаткові матеріали, наприклад бульбашкова плівка або пінопласт. Для менш вразливих товарів достатньо буде однієї тільки коробки. Гофрокороб — дійсно універсальний вид тари. Його в наш час використовують практично всюди.

Досить важко згадати товари, для упаковки яких не можна використовувати картонні коробки. Гофрокороб є не тільки універсальною тарою, але ще і однією з найбільш доступних за ціною. Для виготовлення коробок використовуються дешеві матеріали, а саме папір не найвищої якості. Для виробництва такої тари не потрібно багато часу. Навіть велика закупівельна партія коробок може бути виготовлена всього за один або два дні. За простоту і швидкість виготовлення теж дуже цінуються картонні коробки. Гофрокороб нехай і не настільки довговічний, як дерев'яні або пластикові ящики, але і замінити його простіше і набагато дешевше.

Наше підприємство поставляє українським споживачам коробки (гофрокороб) стандартної форми, найрізноманітніших розмірів.


Замовити у нас коробки (гофрокороб) дуже просто. Для цього достатньо зв'язатися з нами будь-яким способом. Телефон, електронна пошта, онлайн-форма зворотного зв'язку — обирайте те, що для Вас є найбільш зручним.