shapka_top.jpg

Картон оптом від виробника





















Двошаровий гофрокартон

Двошаровий гофрокартонДвошаровий гофорокартон широко використовується для виготовлення дрібних тар середньої міцності. Також листи такого картону служать підкладкою в тарі або для обгортання товару.

Вам потрібен двошаровий гофрокартон? Тоді зверніться на фірму "Бумпак" і ми забезпечимо Вас потрібним товаром в короткі терміни.


Двошаровий гофрокартон часто можна зустріти в рулонному вигляді, так як його досить легко можна зігнути. Якщо Ви хочете виготовити міцну тару  для крихкого виробу, то цей вид гофрокартону навряд чи підійде. Якщо Ви перевозите скляну або керамічну тару, краще замовити трьох або п'ятишаровий гофрований картон.
Двошаровому гофрокартону віддають перевагу дрібні підприємства для перевезення канцтоварів або побутової хімії. Так як ця продукція особливо не піддається краху або бою, вони використовують середній вид міцності тари. Гофрокартон є повністю безпечною і екологічно чистою сировиною, яке обробляється вдруге.
Ви напевно бачили пункти прийому картону і іншої вторсировини? Ці пункти відкриваються для того, щоб паперово-картонні заводи могли якісно переробляти цей матеріал і знову виробляти двошаровий гофрокартон та інші тари. Таке безвідходне виробництво набагато вигідніше, тому що картон легко піддається обробці і вже через короткий час Ви зможете побачити і замовити нові коробки.

Ви хочете замовити двошаровий картон в Києві за вигідною ціною? Ми впевнені, що Ви не знайдете кращих оптових цін на картонну продукцію. Уважно ознайомтеся з нашими пропозиціями на сайті і зробіть Ваше замовлення. Про Ваш вибір Ви не пошкодуєте!