shapka_top.jpg

Картон оптом від виробника





















Гофротара гофроупаковка


Вибираєте гофротару і гофроупаковку для важливих вантажів, хочете звернутися за необхідними їх кількостями безпосередньо до виробника? Ми пропонуємо великий вибір тари і для будь-якої галузі використання Ви можете вибрати собі відповідну. Наші розцінки лояльні, завдяки постійному попиту на тару і в наявності вона є стабільно. Ми використовуємо тільки високої якості сировину для виробництва тари, вона безпечна і екологічно чиста.

Потрібна гофротара, гофроупаковка? З питання їх замовлення завжди можна звернутися в нашу компанію, ми пропонуємо якісну і практичну продукцію.


Гофротара гофроупаковкаЗ нашою гофротарою і гофроупаковкою просто працювати, запропонована тара має легку вагу, і вона відмінно виконує свою захисну функцію. Наша упаковка здатна захистити товар від вуличного бруду і вогкості, прямих сонячних променів і дрібного сміття. Її можна використовувати на складах і для упаковки різних предметів під час перевезення вантажів. За якість гофроупаковки та гофротари власного виробництва ми відповідаємо, відгуки отримуємо ми про продукцію завжди позитивні. На замовлену Вами тару ми можемо нанести однотонний логотип, щоб вона виділялася серед загальної маси коробок в магазинах або на складах. Наша упаковка відмінно виглядає і користуватися їй насправді дуже зручно. Вибирайте відповідну гофротару і гофроупаковку у виробника, у нас запропоновані різні її розміри і варіанти за ступенем щільності. Ми цінуємо довіру клієнтів і тому контролюємо якість всіх партій тари, терміни її виготовлення наша компанія пропонує максимально короткі. Ми можемо з Вами і на постійній основі співпрацювати, регулярно надаючи необхідну тару.

Ви можете звернутися до нас по запропонованим на сайті телефонам, щоб задати хвилюючі питання і отримати на них вичерпні відповіді. Ми будемо раді розповісти докладніше Вам про різні типи тари, її характеристиках.

Гофротара, гофроупаковка запропоновані для замовлення у нас на оптимальних умовах.