shapka_top.jpg

Картон оптом від виробника





















Гофротара Україна


Гофротара УкраїнаПрактично будь-якому підприємству, яке займається виробництвом або постачанням товарів, потрібна гофротара (Україна), яка б відмінно підійшла під необхідні їм габарити. І запропонувати такий варіант може всього пара компаній, серед яких є в тому числі і наша, так як ми професійно займаємося розробкою і створенням коробок під замовлення.

На відміну від простих перекупників або посередників, у нас є своє власне виробництво, яке займається замовленнями гофротари в Україні будь-якого обсягу та складності. А так, як ми виконуємо всі замовлення на протязі всього 1-2 днів, то багато клієнтів звертаються до нас в терміновому порядку, і ми ніколи не підводимо їх. Тому в Україні гофротару варто замовляти саме у нас.

Наша гофротара (Україна) представлена ​​у вигляді десятків вже розроблених і готових до виробництва, коробів. Але якщо вам не підійде жоден з представлених варіантів, то Ви можете замовити у нас виготовлення товару під замовлення.


Незважаючи на те, що в Україні гофротару різних форм і розмірів можна знайти і інших виробників, але ми намагаємося домогтися оптимального співвідношення і якості всіх товарів. Тому у нас пропонуються замовлення від 50 одиниць будь-якого товару, щоб вартість кожного виробу була, в результаті, оптимальної.

Наша гофротара в Україні використовується десятками компаній і сотнями клієнтів, але ми не обмежуємося досягнутим і намагаємося постійно розвиватися. Тому у нас Ви знайдете і спеціальний картон, який може використовуватися як обгортковий матеріал або в будь-яких інших цілях, які Вам необхідні. Таким чином, ми можемо забезпечити Вас буквально всім необхідним для упаковки, відправки або зберігання речей.