shapka_top.jpg

Картон оптом від виробника





















Гофротара коробки

Гофротара коробкиУ щоденному житті людям дуже зручно використовувати гофоротару (коробки) для своїх щоденних потреб, наприклад, в офісі, на будівельному майданчику, в приватному будинку або у великих магазинах. У коробки можна складати різну продукцію, пересилати посилки з однієї країни в іншу, упаковувати речі і меблі при переїздах і т.д.

Фірма "Бумпак" пропонує Вам ознайомитися з розділом "гофротара коробки" на нашому сайті. Ми виготовимо потрібні коробки для Вас, виходячи з Ваших потреб і призначення тари.


Гофротара (коробки)
зараз широко використовуються виробниками побутової техніки та електроніки різних розмірів. На такі коробки фірми-виробники наносять зображення товару, його назву та характеристики. Дуже важливо, щоб ця тара була дуже міцною і не змогла порватися або розклеїтись під час транспортування.
На підприємства гофротара (коробки) замовляється оптом у виробників. В основному, виробникам меблів і великої побутової техніки, а також продуктів харчування, майже завжди потрібні картонні коробки різних розмірів і до того ж, у великих кількостях.
На сьогоднішній день дуже поширені послуги відправки посилок по країні і за кордон. І Ви зможете побачити у відділеннях пошти, як гофоротара (коробки) стоять в зібраному або розібраному вигляді. Відправник може придбати таку тару потрібного розміру, і запакувати в неї свою посилку, а потім здати її на відправку.
У нашій фірмі "Бумпак" є гофротара (коробки) будь-яких розмірів і міцності. Зателефонуйте в нашу компанію і Ваша заявка буде прийнята!