shapka_top.jpg

Картон оптом від виробника





















Гофрокартон рулонний

Використовуєте для упаковки різних вантажів рулонний гофрокартон і хочете замовити його у виробника? Ми пропонуємо високоякісний і міцний матеріал, для Вашого підприємства можемо його надати в будь-яких кількостях. Працювати з ним буде зручно і просто, він дозволить пакувати вантажі будь-яких габаритів. Звертайтеся до нас за гофрокартоном відповідного типу, і ми оперативно його надамо.

Потрібен хороший гофрокартон рулонний? Замовте матеріал в нашій фірмі, і він відмінно себе покаже у використанні.

Гофрокартон рулоннийПрийнятна вартість рулонного гофрокартону дозволить використовувати матеріал в повному обсязі і не економити на упаковці товару. Наш матеріал дозволить швидко і належним чином упакувати вантаж навіть найскладнішої форми. Для захисту меблів і дзеркал, будматеріалів і побутової техніки він підходить якнайкраще. У нас рулонний гофрокартон не в дефіциті і відправлений може бути в будь-який час своєму замовнику. Часто використовують такий матеріал як прокладку на складі і в вантажних відсіках авто. Незамінний гофрокартон для захисту підлоги при ремонті або будівництві, наш матеріал дешевий і економічний. Гофрокартон рулонний на складах у нас завжди в наявності і придбати Ви можете двошаровий, тришаровий чи п'ятишаровий. Доставити матеріал ми можемо в будь-яку точку України, комплексно у нас можна замовити також і коробки з гофрокартону. Для виробництва матеріалу ми використовуємо екологічно чисту й нетоксичну сировину.

Замовити рулонний гофрокартон відповідного типу можна в нашій фірмі сьогодні на вигідних умовах. Представлений матеріал універсальний і його використовують в упаковці самої різної продукції. Зв'яжіться з нами за номерами вище на сайті, і ми оперативно опрацюємо Ваше замовлення, а також відповімо на поставлені питання.