shapka_top.jpg

Картон оптом від виробника





















Гофротара


На Ваше підприємство в терміновому порядку потрібна гофротара, і Ви хочете звернутися за нею до виробника? Ми пропонуємо гофрокоробки в широкому асортименті за розмірами, ступеням щільності і іншим важливим параметрам. Для особливостей своєї продукції Ви можете у нас підібрати оптимальний варіант тари. Ми відразу ж оформимо замовлення і отримана Вами вона буде найближчим часом, ми цінуємо довіру клієнтів і пропонуємо відмінні умови.

Цікавить високоякісна гофротара? У нашу компанію за нею можна звернутися в будь-який час, в наявності така продукція є у нас стабільно.

ГофротараЗ запропонованою нами гофротарою просто і комфортно працювати, у неї легка вага і правильна геометрична форма. Її можна використовувати для транспортування товару, його зберігання або захисту від зовнішніх впливів. Вона відмінно виконує свої функції і обходиться недорого, у нас можна придбати її про запас для потреб своєї фірми. Гофротару можна назвати насправді універсальним і одним з найбільш затребуваних типів упаковки. Вона практична і використовується практично повсюдно, після утилізації вона не завдає шкоди навколишньому середовищу. Наша гофротара виглядає презентабельно і її можна сміливо використовувати в якості упаковки для важливих товарів. У ней можна зберігати харчові продукти та побутову хімію, найрізноманітніші вироби та документи. У складеному вигляді вона займає мінімум місця на складі, ми на неї можемо нанести однотонний логотип Вашої організації. Доставку тари ми здійснюємо по всій Україні, тому що дбаємо про зручність замовлення для кожного клієнта. Вибирайте на користь якісної гофрокартонної тари від виробника, і вона не підведе.

Якщо у Вас є питання по типам запропонованої нами тари, то можете звернутися за номером контактним на сайті. Ми з радістю розповімо про різні види коробок і допоможемо Вам з вибором відповідних для конкретної галузі використання оптимально.

Якщо Вам потрібна надійна гофротара, то залишайте своє замовлення в нашій компанії прямо зараз.