shapka_top.jpg

Картон оптом від виробника





















Гофрокартон упаковка коробки

Напевно, Ви вже знаєте, з чого виготовляються картонні короби. Цей матеріал може відрізнятися за якістю, товщиною і видами. У всякому разі, гофрокартон (упаковка, коробки) Ви можете придбати в нашій компанії. Ми виготовимо для Вас якісний пакувальний папір, картон та інше.

Бажаєте, щоб фірма «Бумпак» виконала Ваше замовлення по виготовленню коробок? Вам потрібно виконати індивідуальне замовлення? Ми приймаємо різні індивідуальні замовлення. Також Ви можете придбати гофрокартон, упаковку і коробки.


Давно відомо, що картон виконує страхувальну функцію від ударів і механічних пошкоджень предметів, що перевозяться. Нерідко гофрокартон (упаковка, коробки) використовується як упаковка тендітних ваз, ламп, скла або дзеркал. Як виглядає гофрокартон? Цей матеріал може скручуватися в рулони і бути дуже м'яким. Внутрішня сторона картону покрита невеликими «хвилями», від чого його і називають гофрованим.

Гофрування може бути виконано в кілька шарів, тоді картон набуває твердого виду, і його продають в листах різних форматів. Гофрокартон (упаковка, коробки) є відмінною вторинною сировиною, тому, використані коробки або картон правильніше було б здавати в обмінні пункти, де приймається папір і картон для подальшої переробки.

Картон може бути різної якості, дивлячись для яких цілей він буде призначений. Якщо Вам потрібен картон для коробок, з середньою або високою міцністю, Вам знадобиться гофрокартон (упаковка, коробки). Найкраще замовляти таку продукцію у нас, так як ми пропонуємо особливі умови і привабливі ціни на товар.

Фірма «Бумпак» успішно співпрацює з різними компаніями і приватними особами по всій Україні. Вам потрібен гофрокартон, упаковка і коробки? Зробіть замовлення через сайт або по телефону.