shapka_top.jpg

Картон оптом від виробника





















Упаковка тара з гофрокартону

Упаковка тара з гофрокартонуУпаковка (тара з гофрокартону) виготовляється в спеціальних умовах, за допомогою автоматизованого сучасного обладнання. Тепер картон, папір і різна упаковка виробляється за певними технологіями, які забезпечують довговічність і особливу щільність матеріалу.

Вам потрібна щільна і якісна упаковка, тара з гофрокартону? Замовити таку продукцію можна в Києві, на підприємстві «Бумпак». Якщо Ви бажаєте вигідно і з користю придбати потрібну Вам тару, залиште Ваші дані в формі зворотного зв'язку на сайті.


Зараз неможливо уявити будь-який товар без пакувального паперу або коробки. Упаковка (тара з гофрокартону) створює презентабельний вигляд, захищає продукцію від сонячних променів, пилу і дрібних частинок. На упаковку можна нанести штрих-код або етикетку з назвою товару. Завдяки упаковці, товар зберігається довше і не піддається механічним пошкодженням.

У магазинах техніки і цифрового устаткування Вам ніколи не продадуть товар, ретельно не упакований в коробку або в спеціальну упаковку. Наш телефон, праску, пилосос і пральну машинку ми купували в певній коробці. Упаковка, тара з гофрокартону для такого роду продукції вкрай важлива, так як саме вона захищає товар при перевезенні та транспортуванні. Зберігаючи упаковку товару та гарантійний чек, Ви зможете протягом якогось часу обміняти або повернути товар.

Упаковка, тара з гофрокартону виконує особливі функції, які дуже цінуються в промислових і побутових умовах. У такій тарі можна перевозити крихкі предмети, не боячись їх бою або поломки. Щільні коробки використовуються для зберігання і транспортування скляної або м'якої тари із пластику або поліетилену.

Хочете захистити Ваш товар і застрахувати його від бою або браку при перевезеннях з місця на місце? Вам потрібна міцна упаковка, тара з гофрокартону. Замовте її зараз в компанії «Бумпак».