shapka_top.jpg

Картон оптом від виробника





















Гофротара розміри


Гофротара розміриУ Києві гофротара (розміри) затребувані серед представників найрізноманітніших фірм та приватних клієнтів, так як вона може використовуватися для упаковки, зберігання або відправок будь-яких речей. І хоч деякі клієнти вважають, що подібні упаковки з картону є ненадійним засобом захисту, в дійсності все залежить від товщини матеріалу і конструктивних особливостей.

Наша компанія вже довгий час займається виробництво гофротари під розміри, тому у нас є як список уже готових товарів, так і можливість виготовлення товарів під замовлення. І саме останній варіант якісно виділяє нас серед конкурентів, адже в Україні виготовленням таких товарів займаються лічені компанії. А ми зробимо гофротару з розмірами, які ідеально підійдуть для Вашої ситуації.

Хоч сама по собі гофротара (розміри) і є досить затребуваним товаром на ринку, але ми постійно намагаємося вдосконалюватися і збільшувати наші можливості. Наприклад, сьогодні ми можемо нанести на всі вироби однотонні малюнки з Вашим логотипом.


Розміри гофротари можуть бути абсолютно різними, в залежності від того товару, який Ви хочете упакувати, але Вам варто враховувати, що пропорційно розмірам, буде збільшуватися і вартість готових виробів. Тому Вам слід уважно підійти до конструювання майбутньої упаковки і вибору їх розмірів, з чим Вам можуть допомогти наші співробітники.

Сам же замовлення Ви можете оформити як приїхавши до нас особисто, що буде найкращим варіантом при індивідуальному замовленні, так і просто по телефону, вказавши розміри і форму гофротари. Таким чином Ви зможете отримати саме той товар, на який і розраховували.