shapka_top.jpg

Картон оптом від виробника





















Коробка (виробництво)

Наша компанія вже досить давно займається виробництвом коробок і у нас можна підібрати відповідні для будь-якої області призначення. В асортименті є відмінна упаковка для харчової продукції та чудові варіанти для збереження паперових документів. У виробництві коробок використовується нетоксична сировина і в експлуатації наша упаковка безпечна.

Необхідна практична і екологічна коробка? Виробництво такої упаковки у нас здійснюється за всіма стандартами технології.

Коробка виробництвоДо виробництва коробок ми підходимо відповідально і в якості запропонованої нами тари переконалося безліч задоволених клієнтів. Якщо Ви займаєтеся перевезеннями вантажів або володієте власним складом, ми можемо поставляти для Вас потрібні варіанти тари на постійній основі. Виробництво коробок здійснюється в нашій фірмі щодня, і ми здатні забезпечити тарою практично будь-яке підприємство. У нас можуть замовляти упаковку для продукції виробничі підприємства, для Вашого товару ми можемо запропонувати коробки потрібного розміру.

З нашою тарою Ваш товар буде зручніше зберігати на складі і сортувати перед відвантаженням. Вага упаковки такого типу мінімальна і тому вона використовується сьогодні всюди. Коробка, виробництво якої у нас здійснюється, міцна і надійна. Зробіть вибір на користь універсального варіанту упаковки, і Ви не будете розчаровані. Доставити готову тару ми можемо для замовника в будь-яке місто України.

З питань виробництва коробок звертатися можна до нас за номерами вище на сайті. Про потрібні варіанти тари ми надамо детальну інформацію та наш персонал допоможе з її вибором. Ви можете співпрацювати з нами постійно, ми для Ваших потреб виробляти оптимальну упаковку готові й на регулярній основі.