shapka_top.jpg

Картон оптом від виробника





















Гофрокартон листовий ціна


Гофрокартон листовий цінаПропонуємо звернути увагу на гофрокартон листовий, ціна на який залежить від обсягу покупки. Якщо Вам потрібен матеріал для міцної, але екологічно чистої упаковки, беріть гофрокартон листовий. Ціна будь-якого замовлення на нашому сайті обговорюється з менеджером, який враховує всі можливі нюанси, які слід знати в ході виконання замовлення

Крім того, що Ви можете заздалегідь домовитися про ціни, гофрокартон листовий продається в нашій компанії поряд з іншими видами пакувального паперу. Вашій увазі пропонується обгортковий папір, калька, міліметрівка і кілька видів основного матеріалу.


Різні види листового гофрокартону (ціна договірна), використовуються для упаковки б'ються. Наприклад, дзеркала, постери, люстри, електронна технікапродаются і доставляються в матеріалі різного рівня шаровості, щоб не розбити і не розчавити крихкий предмет.

Доставка гофрокартону листового по нашій ціні здійснюється всього за 2-3 дня, але виключно з 50-ти шт. Ми забезпечуємо картонній тарою всіх клієнтів з цього країни.

На коробки з листового гофрокартону (доступна ціна) ми можемо нанести логотип Вашої компанії, якщо ви попросите. Зараз ми працюємо не тільки над заміною обладнання, але також і за перевіркою готового продукту. Якщо на ньому буде видно шлюб, вся партія зникає, а для клієнтів виготовляється.