shapka_top.jpg

Картон оптом від виробника





















Гофротара продаж

Гофротара продажЦікавить продаж гофротара і Ви хочете звернутися в сумлінну компанію за надійної упаковкою? Ми володіємо власним виробництвом і тому готові в найкоротші терміни надати гофротару в необхідних замовнику кількостях. Ми використовуємо для упаковки виключно екологічно чиста сировина, нашу тару спокійно можна використовувати для упаковки харчової продукції.

Гофротара, продаж яких Вас цікавить, використовуються сьогодні в самих різний сферах, таку тару можна впевнено назвати самою універсальною і практичною. Ми пропонуємо дійсно широкий асортимент гофроупаковки і з кожним замовником готові працювати індивідуально.

Продажем гофротари ми займаємося не перший рік і невпинно контролюємо якість упаковки. Нам важливо надавати надійну тару за прийнятними для замовника умовами. Наша тара може бути доставлена ​​в будь-яке місто України, на кожну коробку ми можемо нанести одноколірний логотип. Довірте продаж гофротари дослідної фірмі і готова упаковка буде надійно захищати Ваш продукт. З картонною упаковкою просто працювати як в магазинах, так і на виробництві, на складах. З гофротарой набагато простіше розвантажувати і сортувати продукцію.

Потрібна хороша гофротара, продаж якої мають намір довірити професіоналам? Ми готові взятися за замовлення будь-якого обсягу і запропонувати найвигідніші ціни.
Обговорити нюанси продажу гофротари і залишити замовлення на відповідну тару Ви можете за телефонами на сайті. Почніть використовувати для власного товару якісну упаковку вже сьогодні, ми готові постачати Вас надійною тарою на постійній основі.