shapka_top.jpg

Картон оптом від виробника





















Гофрокороба оптом

Гофрокороба оптомБагато підприємств, які займаються перевезеннями побутової техніки та електроніки, завжди замовляють гофрокороба оптом. Так як за день потрібно транспортувати від десяти до п'ятдесяти одиниць побутової техніки різних габаритів. Як правило, для великої побутової техніки вибирають міцну тару, щоб уникнути пошкоджень корпусу або поломки техніки.

Фірма "Бумпак" пропонує співпрацю на вигідних умовах. Якщо Ви постійно перевозите товари зі складу в магазин або з магазину до покупця, Вам терміново потрібно замовити гофрокороба оптом у нас. Ціни на опт в Києві, які були б вигідніше наших, Ви не зможете знайти ніде.


Кожен виробник дбає про те, щоб його товар був доставлений до споживачів в цілості й схоронності. Наприклад, якщо птахофабрика, яка займається поставками яєць в магазини по місту, замовить неякісні і не щільні гофрокороба оптом, то зазнає великих втрат продукції. Напевно, зіпсовану і розбиту продукцію повернуть виробнику і пред'являть йому скаргу про неякісну тару.
Те ж саме стосується і виробників великої побутової техніки. Деякі фірми, на жаль, хочуть заощадити і закуповують неміцні гофрокороба оптом, і упаковують в них пральні машини, холодильники і пилососи. Як буде розчарований покупець, якщо, розкривши упаковку пральної машини, він виявить на ній вм'ятини.
Компанія "Бумпак" радить замовляти гофрокороба оптом у нас. Ми не продаємо підробку або неякісну тару. Ми дбаємо про те, щоб наша продукція була максимально корисною для клієнта.

Якщо Ви все ще шукаєте партнера, щоб замовити гофрокороба оптом в Києві, Вам потрібно звернутися до нас з Вашим замовленням. Наші співробітники виконають будь-які Ваші вимоги та побажання.