shapka_top.jpg

Картон оптом від виробника





















Марки гофрокартону

Марки гофрокартонуЩоб замовити хорошу картонну тару, замовнику необхідно дізнатися, які ж бувають марки гофрокартону, його переваги і призначення.

На сайті фірми "Бумпак" Ви зможете знайти  потрібні Вам марки гофорокартона, а також придбати ту продукцію, якої потребує Ваше підприємство.


На сьогоднішній день виробники картонної продукції розрізняють такі марки гофрокартону: який складається з двох, трьох, п'яти і семи шарів. Двошаровий гофорокартон складається з прямого і гофрованого картону. Використовується для обгортання товару або як підкладка. Тришаровий складається з двох прямих листів картону, і одного гофрованого між ними. З нього виготовляються невеликі тари або ж він служить як перегородка-вкладиш всередині коробок.

Марки гофрокартону, які складаються з п'яти шарів, перекладаються таким чином, щоб гофрований картон і прямий чергувався. Така марка використовується для виготовлення великої і міцної тари. Семишаровий – найміцніший і товстий тип картону, з якого виготовляються тари з особливою міцністю.

Як видно, щільність тари безпосередньо залежить від марки гофрокартону, тому, якщо Ви захочете замовити тару для свого підприємства, не забудьте уточнити, для якого виду товару Вам необхідні коробки. Гофрокартон – це дуже вигіднеа і економічна сировина. Після переробки його можна повторно використовувати для виготовлення різної тари.

Компанія "Бумпак" запрошує Вас ознайомитися з продукцією, яку ми виробляємо. Якщо Вас цікавлять певні марки гофрокартону – повідомте нашим фахівцям всі необхідні дані і ми підберемо для Вас тару, яка ідеально підійде для Вашого товару.