shapka_top.jpg

Картон оптом від виробника





















Тара з гофрокартону

Тара з гофрокартону - це одна з найбільш популярних видів упаковок в світі, так як вона поєднує в собі простоту, дешевизну і дійсно високу зручність від використання. І цей товар є ще і неймовірно універсальним, так як може мати практично будь-які розміри або форму, адже сьогодні нерідко можна зустріти навіть круглі або овальні короби, розроблені під певну ситуацію.

Тара з гофрокартонуУ Києві тара гофрокартоновая представлена ​​як у постачальників, так і у виробників, але саме останній варіант є найбільш зручним і доступним варіантом. Адже якщо Ви звернетеся до спеціалізованого підприємства, то зможете отримати дійсно якісну роботу з гарантією від виробника. І тому на наше підприємство звертається безліч клієнтів з усього міста, бажаючі з гофрокартону тару купити.

Наша компанія займається виробництвом коробів вже довгий час, який ми витратили на удосконалення технологій і збільшення нашого каталогу. Тому наша тара з гофрокартону підійде буквально будь-якому замовнику, хто бажає купити якісні товари за оптимальною ціною.

Саме вартість тари з гофрокартону нерідко є визначальною для клієнта, який вибирає компанію-виробника. І спеціально для такої ситуації ми знайшли вихід, який полягає в мінімальному обсязі замовлення в 50 одиниць товарів. Завдяки цьому Ви можете замовити всю партію по доступній ціні і отримати її в перебігу 2-х днів, що є дійсно вражаючим результатом для більшості підприємств на ринку.

А для того, щоб купити таку тару з гофрокартону, Вам достатньо буде тільки вибрати відповідний товар в каталозі і повідомити нашим співробітникам їх кількість і інші особливості, якщо вони повинні бути. Якщо ж це індивідуальна робота, то Вам лушче приїхати особисто і обговорити всі питання з нашим фахівцем, який покаже Ваам приклади товарів і допоможе з вибором.