shapka_top.jpg

Картон оптом від виробника





















Гофротара продукція

Гофротара продукціяГофротара (продукція) випускається фірмою «Бумпак» в Києві. Крім такої продукції, як гофротара, наше підприємство продає оптом якісний папір для обгортки, газетний, офісний, парафінований і бітумний. В наявності у нас завжди є картон звичайний, картон для виготовлення тари і пакувальний картон.

Якщо Вам знадобилася гофротара (продукція) для певних цілей, повідомте потрібні параметри нашим фахівцям. До виконання Вашого замовлення приступимо оперативно і ефективно. Доставимо Ваше замовлення в абсолютній цілісності по Києву і області.

Гофротара (продукція) завжди станеться в нагоді як для зберігання товарів, техніки та інших предметів, так і для безпечного транспортування. У нас замовляють картон пакувальний і картон гофрований товстий, для того, щоб упакувати крихку  продукцію в надійний ящик. Вам не потрібно самостійно збирати короб з картону, замовте їх у нас.

Використовуючи свою сировину, ми виготовляємо і формуємо картонні короби на замовлення клієнта. Наша гофротара (продукція) виготовляється з якісно обробленої сировини, яку нам поставляють з паперового комбінату. Замовлення виготовляємо в дуже короткі терміни, чим безсумнівно тішимо наших клієнтів. Потрібно оперативно виготовити тару з картону, гофорокартону?

«Бумпак» пропонує своїм клієнтам скористатися доброю нагодою - придбання гофротари (продукція) оптом за дуже привабливою вартістю в Києві. Що може бути краще, ніж незмінна якість продукції і оптимальність в ціні?

Те й інше «Бумпак» пропонує всім своїм клієнтам. Потрібна гофротара (продукція)? Станьте нашим постійним замовником і відчуйте всю вигоду від такої співпраці.