shapka_top.jpg

Картон оптом від виробника





















Гофрокартон 3 шаровий купити

Гофрокартон 3 шаровий купитиГофрована упаковка є найпопулярнішим видом короба для речей. Даний матеріал нетоксичний, легко переробляється, легкий, пластичний, при цьому міцний. Існує кілька видів, який можливо купити гофрокартон: 3 шаровий для тендітних виробів, 2-шаровий для упаковок як меблів, так і лампочок, 5-шаровий для важкої техніки і 7-шаровий для транспортної тари. Також найміцніший вид гофрокартону широко використовується в будівництві. Їм заповнюють порожнечі в перегородках для утеплення.

Спочатку матеріал служила дешевої заміною дерев'яних ящиків, так як ті були важкими, легко пліснявіли і були джерелом скалок і інфекцій. Але якщо йому на зміну купити 3 шаровий горфрокартон, робота посильного, вантажника, далекобійника стає легшою. Ви можете купити у нас 3 шаровий гофрокартон або вже готову тару. На сайті вказані розміри існуючих на складі коробок, а також розписані найпопулярніші моделі гофроящиків.

Саме нас вибирають в якості постачальника упаковок і сировини для них по всій Україні. Вартість матеріалів нашого власного виробництва значно нижче перекупленності, а обсяги продукції задовольнять потреби навіть самих великих фірм. Не сумнівайтеся в надійності нашого виробництва і вирішуйте гофрокартон 3 шаровий купити. Ми обслуговуємо замовлення з доставкою від 50-ти одиниць товару по всій території України. Ви також можете замовити нанесення логотипу на поверхню коробки, щоб для сторонніх вона асоціювалася саме з Вашою компанією, а для співробітників дрібниці з фірмовою емблемою підтримували впевненість в тому, що їх пов'язує один великий проект.

У виготовленні упаковки ми керуємося основними функціями вироби. Матеріал повинен захищати вміст від ушкоджень і впливу кліматичних умов. Також коробку повинно бути зручно і легко тримати, щоб не пошкодити предмет, який необхідно перенести. Незважаючи на тривіальне назва коробки з гофрокартону 3 шарового, купити її доводиться всім підприємствам. Чи займаєтесь Ви доставкою, готуєте піцу або робите мило ручної роботи, для товару буде потрібно упаковка. Вибирайте матеріал, який не завдасть шкоди навколишньому середовищу, але виконає свої функції сповна.

Якщо Вашій бізнес необхідно гофрокартон 3 шаровий купити, звертайтеся в нашу компанію по виробництву коробок і упаковок з власних матеріалів. В асортименті гофрокартон різної кількості шарів і пакувальний папір.