shapka_top.jpg

Картон оптом від виробника





















Виробництво гофрокартону (Україна)

Виробництво гофрокартону УкраїнаГофрокартон — це особливий продукт целюлозно-паперової промисловості, що володіє безліччю позитивних якостей. Гофрокартон повсюдно використовується для пакування товарів. При чому в упаковку з гофрокартону прийнято класти не тільки крихкі речі. Часто в коробки з цього матеріалу упаковують всякі сувеніри, подарунки і навіть продукти. Чим же гофрокартон цінний, чим він краще за інші пакувальні матеріали? В першу чергу це екологічність. Виробництво гофрокартону (Україна) основується на переробці целюлози. Цей факт свідчить про ще одну невимовно цінну рису гофроупаковки, а саме про простоту її утилізації. Варто також відзначити, що картонні коробки характеризуються певною зносостійкістю. Предмет, поміщений всередину такої упаковки, буде захищений від деформацій і інших негативних впливів.

В Україні виробництвом гофрокартону займаються спеціалізовані підприємства. Найчастіше такі підприємства випускають не тільки сам гофрокартон, але і вироби з нього, а саме коробки. При чому коробки ці можуть бути самих різних форм і розмірів. Наявність сучасного обладнання дозволяє створювати найрізноманітнішу картонну тару, яку тільки можна придумати і яка може бути корисна кінцевому споживачу. Тому, говорячи про виробництво гофрокартону в Україні, треба мати на увазі також виробництво коробів та інших пакувальних матеріалів.

«БУМПАК» — підприємство, яке здійснює виробництво гофрокартону (Україна) високої якості.

Наше підприємство успішно займається виробництвом гофрокартону в Україні. Використовуючи тільки якісну сировину для виробництва гофрокартону (Україна), ми можемо гарантувати належну якість кінцевого продукту.