shapka_top.jpg

Картон оптом від виробника





















Виготовлення коробок із гофорокартона

Виготовлення коробок із гофорокартонаВиготовлення коробок з гофрокартону відбувається на спеціальних паперових заводах або фабриках. Але картонне виробництво також поширене і серед приватних фірм, які виготовляють картонну тару для будь-яких потреб клієнта.

Фірма "Бумпак" одне з успішних підприємств, що займається виготовленням коробок з гофрокартону. Звернувшись до нас, Ви зможете замовити будь-яку кількість потрібної картонної продукції за вигідною ціною.


Як відбувається виготовлення коробок з гофрокартону? Спочатку нарізаються рівні листи гофорокартону, а потім складаються. Спосіб складання коробок теж відрізняється один від одного. Наприклад, найпоширеніший вид складання – з чотирьох клапанів. Тобто, чотири картонних клапани складаються між собою так, що створюють щільне днище. Існують також коробки з торцевими клапанами, замковим з'єднанням, корбки у вигляді обгортки, коробочки-пенали і збірні коробочки.
Виготовлення коробок з гофрокартону кожного типу призначене для того, щоб кожен вид тари міг бути корисним для свого споживача. Наприклад, в коробку з чотирьох клапанів можна складати побутову техніку, продукти, речі особистого користування, сувеніри та інші громіздкі речі.
У тару з торцевими клапанами можна складати винно-горілчану сувенірну продукцію, цукерки і навіть статуетки. У коробках із замковим з'єднанням зручно зберігати дрібні коробочки і дрібну тару. Коробочки обгорткового типу відносяться до подарункових. Виготовлення коробок з гофрокартону пенального типу можуть підійти для тендітної тари або подарункової продукції.

Ознайомтеся з усім асортиментом продукції на сайті фірми "Бумпак". Ми впевнені, що Ви знайдете для себе саме те, що Ви шукали. Наша фірма давно займається виготовленням коробок з гофрокартону, тому якість продукції, що виготовляється у нас, гарантована.