shapka_top.jpg

Картон оптом від виробника





















Гофрокартон 2-х шаровий

Гофрокартон 2-х шаровийУпаковка практично будь-яких виробів вимагає спеціального захисту від ударів, і найбільш зручний варіант - це купити гофрокартон 2-х шаровий, так як його ціна є досить низькою. Тому Ви можете купити подібні матеріали в необхідному Вам обсязі і використовувати їх для упаковки навіть габаритних виробів, таких як корпусні меблі або будівельні матеріали.
2-х шаровий гофрокартон не врятує Ваші товари від найсильніших ударів, але він здатний поглинути можливий шкоди і захистити товари від подряпин в дорозі. Ще одна сфера використання таких матеріалів - це використання їх в якості захисного покриття під час проведення будівельних або ремонтних робіт на вже готових поверхнях. А так, як матеріал є гнучким, то Ви можете купити 2-х шаровий гофрокартон і для своїх власних цілей.

Для того, щоб в нашій компанії купити гофрокартон 2-х шаровий, Вам достатньо буде просто подзвонити нашим співробітникам, які повідомлять Вам всі деталі роботи, вартість мінімального замовлення та деякі інші деталі роботи.

У нашій компанії Ви можете не тільки гофрокартон 2-х шаровий купити, але також отримати гофрокороба різних розмірів і форми, так як це наше основний напрямок і ми займаємося насамперед такими товарами. Тому Ви можете у нас відразу купити ще й короби, якщо вони Вам необхідні.
Ми займаємося виробництвом товарів самостійно, і тому у нас Ви можете 2-х шаровий гофрокартон купити з гарантією якості, а також впораємося із замовленнями як невеликих розмірів, так і об'ємними. Тому деякі клієнти воліють співпрацювати з нами на постійній основі.